Milada run startuje už v sobotu 4. června

  •  

Seriál Milada Tour pokračuje největší, sportovně-společenskou akcí, kterou je 6. ročník Milada Run se zázemím přímo na hlavní pláži jezera Milada. Všechny závody spojuje rodinná a přátelská atmosféra. Na své si přijdou v mnoha kategoriích a na různých trasách děti i dospělí závodníci. Vysokou úroveň a oblíbenost hodnotí také sami závodníci. Registrovat k závodu se můžete zde.

Oblíbenost seriálu dokresluje i to, že organizátorský tým tvoří sami sportovci, kteří připravují závody ve svém volném čase, s velkým nadšením, elánem a srdečností. S podporou skvělých partnerů přináší Milada Tour jak závodníkům, tak i návštěvníkům nadstandardní závodní servis, bohatý doprovodný program i nezapomenutelný zážitek.

V rámci obnoveného Milada Active Parku se mohou návštěvníci v sobotu 4. června těšit na autogramiády sportovců, trial show, dětský koutek, skákací hrady, malování na obličej, fotokoutek, zábavné hry i skvělé občerstvení. Vrcholem doprovodného programu pak budou lety vrtulníkem. Během samotného závodu budou připraveny dopolední Olympia dětské závody na trasách 500 a 1 000 m. Děti dostanou kromě účastnické medaile a mnoha cen i funkční tričko zdarma. V poledne pak startuje hlavní půlmaratonský běh, na který navazují běhy na 10 a 5 km. I dospělí se mohou těšit nejen na hodnotné ceny, ale také na unikátní medaile.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*