Nová autobusová linka bude ve zkušebním provozu

ilustr. obr.
  •  

Od středy 1. června mohou Tepličané využívat novou autobusovou linku s číslem 110, která bude zajíždět do lokalit města, které prozatím nebyly městskou hromadnou dopravou obsluhovány. Jedná se sídliště V Závětří/Doubravická, zástavba v okolí Botanické zahrady Teplice a oblast kolem Sportarény Teplice a fotbalového stadionu.

Linka je podle primátora Hynka Hanzy koncipována jako zkušební a její provoz bude trvat zhruba dvanáct měsíců. „Následně bude provoz linky vyhodnocen a bude rozhodnuto o jejím zachování, úpravě nebo úplném zrušení,“ vysvětlil Hanza.

Nová linka bude v provozu celotýdenně od 5 do 21:30 hodin. V pracovních dnech do 18:00 hodin pojedou spoje v intervalu 45 minut, v pracovní dny po 18:00 a o sobotách, nedělích a státních svátcích pak v intervalu 60 minut.  Zavedení této linky upravuje provoz na lince 123. Všechny spoje jedoucí až do Buzulucké budou nově ukončeny v zastávce Libušina. Obsluhu zastávek poliklinika, Bratislavská a Buzulucká zajistí nově právě linka 110. Své podněty ke zkušebnímu provozu můžete zasílat na emailovou adresu cize@teplice.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*