Nadační fond spolu s fanoušky pomáhal. Tentokrát Štěpánkovi z Teplic

Foto: NF FK Teplice
  •  

Nadační fond FK Teplice nakoupil znovu speciální krémy pro malého Štěpánka z Teplic, který v minulosti utrpěl vážné popáleniny a má transplantovanou kůži na obou ručičkách, bocích a tvářičkách.

Jeho mamince je na teplickém fotbalovém stadionu předali za Nadační fond FK Teplice členka jeho dozorčí rady Alice Tylová a člen správní rady Oldřich Slavík. „Moc děkujeme a velmi si vážíme opětovné podpory ze strany Nadačního fondu FK Teplice,“ děkovala maminka Jiřina.

Nejen Štěpánkovi, ale i dalším lidem, kteří to potřebují, můžete i nadále pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300. „Velké poděkování patří také našim fanouškům, kteří přispěli na transparentní účet našeho nadačního fondu či při koupi elektronické vstupenky na domácí zápasy se Spartou a Bohemians podpořili Štěpánka třiceti korunami. Tuto částku následně Nadační fond ještě zdvojnásobil. Děkujeme také lékárnám Dr. Max, které se opět rozhodly věnovat Štěpánkovi několik dárků k naší objednávce,“ dodal CSR manažer klubu Vilém Kunz.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*