Teplický Zimák hostí Turnaj 3 zemí

  •  

Tento týden bude teplický Zimák patřit převážně ženskému hokeji. Město Teplice ve spolupráci s Českým hokejem pořádá Turnaj 3 zemí, kterého se zúčastní český reprezentační výběr žen do osmnácti let a jako soupeři přicestují týmy Japonska a Finska. Po třech letech se Teplice mohou opět těšit na mezinárodní hokej a od úterý do neděle budou mít každý den od 17:00 hodin diváci možnost navštívit zápasy hokejových reprezentací.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo opět přitáhnout hokejovou reprezentaci do Teplic a že uvidíme hokej na té nejvyšší úrovni. Doufám, že se na zápasy budou chodit dívat naše děti v hojném počtu a že vytvoří skvělou diváckou kulisu. Velké poděkování patří vedení města Teplice a Sportarény za to, že se chopili šance akci uspořádat“ pochvaluje si konání nevšední události šéftrenér HC Teplice Martin Cimrman.

Naposledy se juniorská hokejová reprezentace na teplickém Zimáku představila na podzim roku 2019 a výběr hráčů do devatenácti let zde sehrál dvě utkání proti týmu Finska. Nyní se v Teplicích představí česká hokejová reprezentace žen do osmnácti let.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*