Pekelně vánoční Winter Milada Run se blíží

  •  

V sobotu 10. prosince zakončí běžeckou sezonu na severu Čech 5. ročník oblíbeného zimního běhu v okolí jezera Milada. Nový formát závodu pořadatelé zařadili do období mezi Mikuláše a předvánoční období. Celá akce bude laděna do netradiční, pekelně vánoční atmosféry.

Sportovní halu v Chabařovicích, kde se nachází zázemí akce, rozzáří vánoční stromeček, vánoční výzdoba i několik světelných instalací. Prostor haly oživí koledy i známé vánoční hity. Během celého dopoledne se budou v zázemí akce pohybovat Mikuláš s čertem. Ti společně potěší všechny děti drobnými sladkostmi a ocení nejrychlejší dětské běžce stylově zabalenými vánočními dárky.

I občerstvovací stanice doznají menších změn. Běžný sortiment doplní domácí vánoční cukroví, vánočky nebo svařák. Po celý den bude také možné se společně s přáteli nechat vyfotit ve vánočně laděném fotokoutku.

Běžci si kromě Olympia dětských závodů mohou vybrat z hlavních běhů na 12 a 5 km, které vedou po nenáročných trasách v okolí jezera Milada. Registrujte se, objevte příběh jezera Milada a závodů seriálu Milada Tour a užijte si předvánoční čas sportem. V rámci závodu budou vyhlášeni i celkoví vítězové celého sportovního seriálu. Registrace online probíhá na www.miladatour.cz.  V případě volné kapacity i na místě v den akce.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*