Vítězka soutěže Anděl mezi zdravotníky převzala stotisícový šek

  •  

Šek na částku 100 tisíc korun od Nadace Miloše Zemana za vítězství v soutěži „Anděl mezi zdravotníky 2022“ slavnostně převzala, primářka Neurologického oddělení Nemocnice Teplice a vedoucí tamního RS centra pro pacienty s roztroušenou sklerózou Marta Vachová. Šek jí předala Kateřina Zemanová, dcera prezidenta České republiky, která měla nad letošním ročníkem soutěže záštitu, společně s Davidem Novotným, ředitelem soutěže. Součástí předání šeku byla prohlídka prostor RS centra.

„Velmi ráda bych vám poděkovala, že jste nás zde v Teplicích tak hezky přijali, a ještě jednou pogratulovala paní primářce Vachové k ocenění, a také Davidovi Novotnému, který se soutěží Anděl mezi zdravotníky přišel, pravidelně ji organizuje. Tím napomáhá osvětě a umožňuje odměnit ty, kdo dlouhá léta pracují ve zdravotnictví a tímto je připomenout,“ řekla ambasadorka soutěže Kateřina Zemanová.

Dar 100 tisíc korun pro vítěze soutěže „Anděl mezi zdravotníky“ v teplické nemocnici využijí na vylepšení infuzních místností pro pacienty s neurologickými nemocemi. „Chci poděkovat Krajské zdravotní a Nemocnici Teplice, že mne vůbec do soutěže poslala, chci poděkovat za to, že můžeme pracovat a poskytovat pacientům velmi nadstandardní péči. Center pro roztroušenou sklerózu je v republice patnáct a díky podmínkám, které v teplické nemocnici v nově zrekonstruovaném centru máme, úspěšně konkurujeme centrům ve fakultních nemocnicích,“ připomněla Marta Vachová.

Na soutěž Anděl mezi zdravotníky vzpomíná ráda a aktivity ředitele soutěže Davida Novotného si velmi cení. „Soutěž Anděl mezi zdravotníky mi přijde jako geniální nápad, jak poděkovat lidem ve zdravotnictví. Je to soutěž, která nám ukázala úplně jiný svět. Propojila nás s lidmi, s kterými bychom se nikdy nepotkali, dostali jsme se mezi hvězdy, jednalo se s námi jako s hvězdami a moc děkuji Davidovi za jeho snažení. Kateřině Zemanové děkuji za focení na kalendář. Fotím se nerada, ale s Kateřinou jsme si při tom užily hodně legrace. Ten kalendář není jen můj, ale také ostatních finalistů, kteří reprezentovali všechny možné obory zdravotnictví.“


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*