Útulkové pálení čarodějnic

Foto: pixabay
  •  

Chtěli bychom ukázat, že útulek není žádný strašák, ale je to i hezké místo pro rodiny s dětmi. Děti si budou moct vyrobit papírové čarodějnice v dílničce. Své dovednosti, rychlost a přesnost budou moct prověřit v mnoha soutěžích. Soutěžit se však bude i o nejlepší čarodějnickou masku.

Každý čaroděj a čarodějnice se navíc mohou těšit na projížďku na koníkovi, který k nám do útulku zavítá. Na mazlení a kartáčování budou netrpělivě čekat naše dvouletá telata Jasmína a Oliver, na pohlazení zase kočičky v kočičím pokojíčku. Krásu okolní přírody si budete moct užít při venčení útulkových pejsků.

O zábavně naučný program se postarají naše skvělé a zkušené ošetřovatelky, které nejen děti seznámí se správnou komunikací s pejsky, ale také ukáží, jak pejska doma zabavit. V neposlední řadě si pak ukážeme některé psí sporty a jak na ně pejska připravit nebo jak zjistit, zda by některý takový sport pejska bavil. Rádi nejen dětem odpovíme jakékoliv dotazy ohledně útulku, jak se k nám zvířátka dostanou, jak se zde léčí a zotavují a jak jim hledáme nové rodiny. A moc se těšíme, že zvídavé hlavičky na nás vymyslí ještě určitě mnoho dalších otázek.

Po celou dobu akce se bude moct zpívat u ohně a také opékat – buřty, sýry, marshmallows. Vedle občerstvení k opékání budou k prodeji i nápoje. Těšit se můžete i na tombolu a mnoho dalšího. Takže v neděli 30. dubna se na vás v útulku AniDef, Žim 59 těšíme. Akce začíná v 12:00 hodin. Předpokládaný konec akce je kolem 16:00 hodiny.

AniDef Žim


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*