Bylinková alchymie již tuto sobotu

  •  

Alchymisté z Čech ještě nevymizeli a jeden z nich již v sobotu 20. května navštíví teplickou botanickou zahradu. Student farmacie, Jindřich Čech, novodobý český alchymista a bylinkář, pro vás spolu se svou asistentkou připraví celodenní provoněný program a workshop, kde se dozvíte více o světě bylinek a fascinující šíři jejich využití. Program bude probíhat od 10:00 do 17:00 hodin.

„Pokud jde o itinerář, program bude volný. Po zahradě budou rozmístěna stanoviště s různorodým obsahem, od míchání a ochutnávek čajů přes poznávání živých i sušených bylin až po zamyšlení nad otázkou – Jaký vztah mezi sebou mají bylinky a alkohol,“ říká ředitel botanické zahrady Petr Šíla.

Konkrétně stanovené časy, vyjma začátku a konce, v rámci programu jsou pouze dva a jedná se o úseky 30 minutových komentovaných prohlídek pro zájemce, jichž se ujme sám alchymista. První prohlídka bude probíhat od 11:00 a druhá prohlídka začne v 14:00 hodin. „Program je v ceně vstupného. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám mnoho zábavy a poznání,“ uzavírá Petr Šíla.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*