Běžecká akce Milada Run nebude jen o běhu. Zastavte se.

  •  

Největší sportovně společenská akce přímo na hlavní pláži jezera Milada, zábava pro celé rodiny, spoustu zážitků, tak to slibuje sedmý ročník oblíbeného běžeckého závodu Milada Run. V dopoledních hodinách si mohou síly poměřit dětští závodníci. Na 500 m a 1 km budou postupně vpuštěni závodníci od nejmenších až po čtrnáctileté teenegery. Všichni obdrží ke startovnému zdarma tričko Milada Tour od nákupního centra Olympia Teplice a v cíli potom zaslouženou dřevěnou medaili s logem seriálu. Pořadatelé vyhodnocují velké množství dětských kategorií, takže na stupně vítězů dosáhne opravdu hodně dětí. Odměny budou tradičně formou poukázek, hraček a mnoha zážitků.

Děti budou mít i mimozávodní vyžití. V zázemí budou postaveny dva velké skákací hrady. Jeden s velmi oblíbenými postavičkami Tlapkové patroly, druhý s krokodýlí tlamou, který se těšil velké oblibě už i v loňském ročníku. Děti si opět budou moci vyzkoušet veškeré herní komponenty v Olympia dětském koutku. Kuželky, badminton, stolní fotbálek, omalovánky, puzzle, dřevěné skládačky, malování na obličej, to vše zdarma.

Pro dospělé závodníky jsou připraveny tři trasy – 5 km, 10 km a půlmaraton. Pořadatelé očekávají hojnou účast kolem 500 běžců, proto s registrací neotálejte. Výbornou atmosféru příjemně stráveného dne bude vytvářet i oblíbený moderátor David Cihlář. Svou účast přislíbila i čtyřnásobná mistryně světa organizace WBC Fabiana Bytyqi. Originální zdravé džusy si můžete vyšlapat na Fruit Bike, dát si výborné kafe z kavárny na ulici, vyfotit se na památku ve fotokoutku, či doufat ve vítězství v tombole závodu. Hudební vystoupení zajistí mostecký talentovaný hudebník Tedeáš Jezbera.

Přijďte si 10. června užít rodinný sportovní den na jedno z nejkrásnějších míst v okolí Ústí nad Labem, na hlavní pláž jezera Milada.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*