Nejproslulejší akce roku je tady, Lázeňská bude v plné parádě

  •  

Největší open air akce v regionu se blíží. Zahájení 869. lázeňské sezóny v Teplicích se uskuteční 26. až 28. května. Program je tradičně nabitý vystoupeními všech hudebních žánrů a plný zvučných jmen. Teplice rozezní populární songy Lucie Bílé s Arakainem, Kamila Střihavky & Leaders, Janka Ledeckého, Lenny, Samsona a jeho party, Pavla Šporcla, Felixe Slováčka juniora nebo Laca Decziho. Do města se vrátí více stánků s občerstvením a kolotoče budou zpátky v centru. „Rozšíří se stánkový prodej, stánky se vrátí na jednu stranu Dlouhé ulice, od křížení s Papírovou po kruhový objezd u Galerie. Vrací se kolotoče na parkoviště u pošty. Scény budou standardní. A to u Ptačích schodů, za Domem kultury, u Mušle, u Zahradního domu a malá scéna bude na nádvoří zámku,“ vyjmenovává náměstek primátora Hynek Hanza.

Samotné zahájení začne na Zámeckém náměstí. Kostýmovaný průvod se vydá v 11:00 ze Zámeckého náměstí ke svěcení pramenů ke Kolostůjově kašně. Na scéně za Domem kultury se představí Martin Maxa, Fleret nebo Lenny. Nejoblíbenější scéna, na Ptačích schodech, nabídne Lucii Bílou s Arakainem a před ohňostrojem, který se tradičně koná ve 22:22 hodin, vystoupení Janka Ledeckého.

Pořadatelé udělali i změny. „Novinkou bude, že jednorázové kelímky nahradí kelímky vratné,“ přiblížil ředitel Domu kultury Přemysl Šoba a doplnil, že to znamená, že si v jednom místě kelímek s nápojem koupím a kdekoli jinde ho budu moci vrátit.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*