Skautům se tábor povedl, od září hledají nové kamarády

  •  

Další zdařilý stanový tábor mají za sebou tepličtí skauti ze střediska Doubravka. Na osvědčeném tábořišti u obce Koloveč na Domažlicku, kam jezdí již dvě desetiletí, prožili v druhé polovině července dva týdny plné nejrůznějších aktivit. Vedle plnění skautské stezky, etapových her, táborových ohňů, výprav i sportování se také podíleli na chodu tábora. Ať už držením nočních hlídek, službami v kuchyni, přípravou dřeva na topení, dovozem vody v kanystrech nebo úklidem tábořiště a jeho okolí.

Letošnímu táboru se naštěstí vyhnuly úrazy i nemoci a také špatné počasí. Táborníci ze severu Čech tak mohli holdovat vodním radovánkám v přírodním koupališti, u kterého tábor tvořený tradičními podsadovými stany stojí a užívat si pobyt v přírodě. „Těší mě, že akce úspěšně proběhla ke spokojenosti dětí i dospělých a za vedení střediska bych chtěl touto cestou poděkovat všem našim obětavým činovníkům, kteří se na ní podíleli,“ sděluje Jiří Richter z vedení střediska Doubravka.

Nový skautský rok, který je shodný s rokem školním, bude zahájen opět s nástupem září. Střediskové oddíly pro chlapce i dívky plánují nábor omezeného počtu dětí. „Rádi v našich řadách uvítáme nadšené děti věkově od druhé třídy neomezeně výše, pro více informací nás stačí kontaktovat,“ dodává Jiří Richter. Více informací a kontakt lze nalézt na webu střediska www.doubravkateplice.cz  nebo na facebooku Středisko Doubravka Teplice.

Jiří Richter, Středisko Doubravka Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*