Předprodej na zápas se Spartou je v plném proudu

Foto: FK Teplice
  •  

Příští domácí zápas na Stínadlech bude opravdovým svátkem, přijede sem totiž pražská Sparta a divácký zájem v lázeňském městě slibuje návštěvu minimálně přes deset tisíc diváků. Utkání se hraje v sobotu 19. srpna od 18:00 hod.. Před utkáním bude opět probíhat fanzóna na umělé trávě od 15:00 do 17:00. Předprodej vstupenek na tento duel už je v plném proudu.

Tento duel bude první zápasem, na kterém se spojí teplické fanouškovské skupiny. Fanklub FK Teplice, Sektor 15 i Mladí Skláři se dohodli na společném kotli za brankou na jižní tribuně v sektoru 20. Díky tomuto přesunu bude umožněno běžným fanouškům Sparty, kteří nechtějí zamířit do uzavřených sektorů, využívat protější východní tribunu. Do prodeje je pro ně připraven sektor 36, v případě jeho vyprodání pak budou následovat další sektory.

Předprodej vstupenek probíhá přes internetový systém Enigoo, případně ve všech sběrnách Sazky, kde poběží až do pátku 18. srpna. Předprodej probíhá na hlavní tribunu do sektorů 1 a 14, dále na jižní a východní tribunu do sektorů 16 až 32 (kromě sektoru 20), pro hostující ultras do sektoru 39, případně do sektorů 38 a 37, pro běžné fanoušky hostů je tedy připraven sektor 36 na východní tribuně. Fanoušci v hostujících v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech AC Sparta Praha budou tedy směřování na východní tribunu i pokud budou mít vstupenky na jinou část stadionu.

Cena vstupenky je v předprodeji do pátku 18. srpna do 23:59 250 korun, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 300 korun. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z předprodeje.

Pokud během sezóny plánujete dorazit na více utkání žlutomodrých, tak se Vám stále s největší pravděpodobností vyplatí si zakoupit permanentní vstupenku. Ta stojí v základní verzi 1500 korun, zlevněná permanentka, která je určená pro seniory, ženy, studenty či ZTP, je k dostání za 750 korun. Permanentky lze zakoupit ZDE.

Ve fanzóně před utkáním bude opět připravený Fotonaut, malování na obličej, fotbalové soutěže, hraní fotbalu s trenéry přípravek, promo tým Hitradia, foodtruck a pracujeme ještě na jejím rozšíření. Na zápase bude rovněž posílené občerstvení, včetně Beerjetu, posílené budou také vchody na stadion. I přes to však prosíme fanoušky, aby na stadion přišli včas a s předstihem.

FK Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*