Stínadla jdou naproti divákům

  •  

Hned několik změn je připraveno na teplickém stadionu k sobotnímu zápasu s pražskou Spartou. Většina z nich souvisí se spojením teplických fanouškovských skupin, které se přesunou do velkého společného kotle za brankou na jižní tribuně v sektoru 20.

Právě v tomto sektoru vznikla platforma pro speakery v rámci tohoto jednotného kotle, přibyly tam navíc také držáky na sektorové vlajky. „Od okamžiku, kdy jsme věděli o společném kotli, tak jsme se snažili vyjít vstříc, aby se fanoušci v novém sektoru cítili dobře a měli tam všechno, co potřebují pro pořádné fandění. Věřím, že se to nyní povedlo,“ říká ředitel klubu Rudolf Řepka.S přesunem kotle do sektoru 20 souvisí i druhá novinka, která na Stínadlech bude k vidění, a to kamerová platforma na severní tribuně. Sem se totiž přesune kamera za branku právě z jižní tribuny, kde by jinak byla přímo nad kotlem.

Třetí novinka se pak týká hostujících fanoušků, protože v sektoru 39 vznikl rovněž pro stupínek pro speakera hostujícího kotle. „Vnímáme trend, v rámci kterého se kluby snaží vylepšovat podmínky pro hostující fanoušky, tohle je první krůček i z naší strany,“ dodává ředitel marketingu Martin Kovařík.

FK Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*