Startuje předprodej na utkání se Slavií

  •  

Na přelomu září a října se na Stínadlech bude hrát další z očekávaných zápasů této sezóny. Do Teplic totiž přijede pražská Slavia a tyto zápasy vždy slibují napínavou podívanou. Utkání se hraje v neděli 1. října od 15:00 hodin. Před utkáním bude opět probíhat fanzóna na umělé trávě od 12:00 do 13:00.

Rozdělení vstupenek na tento duel bude probíhat podobně jako na zápas se Spartou s malou obměnou. V první etapě budou puštěny do prodeje pro domácí fanoušky sektory 1, 2, 13 a 14 na hlavní tribuně a dále sektory 16 až 29 na jižní a východní tribuně. Pro hosty bude vymezen klasický sektor hostů (sektory 37 až 39) a pro běžné hostující fanoušky sektory 35 a 36. Sektory 30 až 34 budou připraveny do prodeje pro druhou etapu a budou uvolňovány do prodeje podle zájmu o vstupenky z jedné či druhé strany.

Předprodej vstupenek startuje ve čtvrtek 7. září ve 13:00 a bude probíhat přes internetový systém Enigoo, případně ve všech sběrnách Sazky, kde poběží až do soboty 30. září. Předprodej probíhá do výše zmíněných sektorů. Fanoušci v hostujících v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech SK Slavia Praha budou směřováni na východní tribunu vchodem E i v případě, že budou mít vstupenku do jiných domácích sektorů!

Cena vstupenky je v předprodeji do soboty 30. září do 23:59 250 Kč, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 300 Kč. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z internetového předprodeje.

Předprodej jednorázových vstupenek probíhá přes tyto odkazy:
Domácí fanoušci!
Fanoušci SK Slavia Praha!


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*