Na dvou hřištích nově přibudou šachové stolky

ilustr. foto
  •  

Sportovní nadšenci i děti se můžou radovat. Hřiště v lázeňském městě se rozrostou o další prvky a další místa, pro volnočasové aktivity, se dočkají rekonstrukce. Na hřišti Obránců Míru bude už do konce září umístěn takzvaný workout. Nová venkovní posilovna přijde městskou kasu na 300 tisíc korun. Novinkou budou šachové stolky. Jeden z nich bude umístěn na stejném hřišti a druhý bude na hřišti v ulici Heleny Malířové na takzvaném Bulharu. Oba přišly na 80 tisíc korun a na svých místech budou k dispozici také do konce září.

Podle náměstka primátora Hynka Hanzy město pravidelně modernizuje svá sportoviště a buduje další. „Stále platí, že podpora sportu a volnočasových aktivit je naší dlouhodobou prioritou, kterou každoročně naplňujeme,“ přiblížil Hynek Hanza s tím, že i pro příští rok je mnoho plánů.

V plánu je podle Hanzy například rozsáhlá modernizace fotbalového areálu Slovanu Sobědruhy. Areál se dočká výměny stávající travnaté fotbalové plochy za umělou včetně závlahy, odvodnění, oplocení hřiště a nasvícení.  Mimo jiného bude například také vybudováno nové zázemí pro hráče, trenéry a rozhodčí včetně přípojek. Předpokládaná cena modernizace vyjde z projektové dokumentace.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*