Ukaž komu fandíš na zápase se Slavií!

  •  

V neděli od 15:00 čeká teplický tým domácí zápas se Slavií Praha, klub se spolupráci s generálním partnerem společností Tipsport si připravil pro fanoušky speciální akci Ukaž komu fandíš! Hostesky v okolí stadionu i ve fanzóně budou mít připraveny pro fanoušky nalepovací bojové barvy se žlutomodrou tématikou, aby domácí fanoušci mohli ukázat, kdo je na Stínadlech doma!

Pro prvních padesát fanoušků starších osmnácti let, kteří s bojovými barvami přijdou po zápase na info stánek v Galerii Teplice navíc čeká voucher na 100 netů od společnosti Tipsport!

Předprodej vstupenek probíhá přes internetový systém Enigoo, případně ve všech sběrnách Sazky, kde poběží až do soboty 30. září. Předprodej probíhá do výše zmíněných sektorů. Fanoušci v hostujících v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech SK Slavia Praha budou směřováni na východní tribunu vchodem E i v případě, že budou mít vstupenku do jiných domácích sektorů! Pro předprodej využijte prodejní kanál přes odkazy níže, dle toho, zda jste fanoušky FK Teplice nebo SK Slavia Praha.

Rozdělení vstupenek na tento duel bude probíhat podobně jako na zápas se Spartou s malou obměnou. V první etapě budou puštěny do prodeje pro domácí fanoušky sektory 1, 2, 13 a 14 na hlavní tribuně a dále sektory 16 až 29 na jižní a východní tribuně. Pro hosty bude vymezen klasický sektor hostů (sektory 37 až 39) a pro běžné hostující fanoušky sektory 35 a 36. Sektory 30 až 34 budou připraveny do prodeje pro druhou etapu a budou uvolňovány do prodeje podle zájmu o vstupenky z jedné či druhé strany.

Cena vstupenky je v předprodeji do soboty 30. září do 23:59 250 Kč, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 300 Kč. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z internetového předprodeje. Vstupenku z předprodeje stačí mít v mobilním telefonu, není potřeba ji tisknout.

FK Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*