Rekonstrukce ulic Nákladní, Riegrova, Okružní jde do druhé etapy

ilustr. foto
  •  

V neděli 1. října se stavební práce v ulicích Nákladní, Riegrova, Okružní překlopí do druhé etapy. Dojde ke změně dopravního značení a ke změnám v provozu. Podle informace z magistrátního webu v ulicích Nákladní a Riegrova ve II. etapě dojde k otočení směru jízdy oproti I. etapě. Nově budou ulice průjezdné ve směru od čerpací stanice Shell (Hypermarket Albert, Lidl) k Masarykově třídě.

Práce budou probíhat také na okružní křižovatce, která bude z části uzavřená.  Průjezd přes okružní křižovatku bude možný pouze ve směru z ulice Nákladní na Masarykovu třídu. Stavební práce za 13,8 milionu korun by měly být podle mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Dany Zikešové nejpozději do konce října hotové.

Od 1.10. do 10.10.2023  – Ulice Okružní, včetně okružní křižovatky, bude v této fázi prací plně průjezdná. Dále budou průjezdné ulice Riegrova a Nákladní ve směru od okružní křižovatky směrem k čerpací stanici Shell (k Hypermarketu Albert, Lidl). V opačném směru bude uzavřeno a vedeno po objízdné trase.

Od 10.10.2023 do 26.10.2023 se stavební práce v ulicích Nákladní, Riegrova, Okružní překlopí do poslední etapy.

V ulicích Nákladní a Riegrova dojde k otočení směru jízdy. Nově budou tyto ulice průjezdné ve směru od čerpací stanice Shell (Hypermarket Albert, Lidl)  k Masarykově třídě.

Práce budou probíhat také na okružní křižovatce, která bude z části uzavřená.  Průjezd přes okružní křižovatku bude možný pouze ve směru z ulice Nákladní na Masarykovu třídu.

Od 27.10. do 30.11.2023 budou probíhat, již za provozu a dle klimatických podmínek, dokončovací práce spojené s vyznačením vodorovného dopravního značení.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*