TIP NA VÍKEND: Podzimní tvořivé dny v botance

Foto: Botanická zahrada Teplice
  •  

Už tento víkend čekají na všechny zájemce tradiční podzimní tvořivé dílničky. Pořadatelé z teplické botanické zahrady slibují, že se budou opět vyrábět podzimní dekorace z přírodních materiálů, pracovat se sádrovými odlitky, zdobit kapusty a samozřejmě – to nesmí chybět – malovat na obličej.

„Stejně jako v posledních letech i tento rok tvoříme a vyrábíme ozdoby typické pro dané roční období. Jarní velikonoční tvoření již máme úspěšně za sebou, tento víkend nás čekají podzimní tvořivé dílničky a do třetice všeho dobrého pak na začátku prosince ještě adventní tvoření. Tento typ akcí pro rodiny s dětmi je u veřejnosti velmi oblíbený a my sami se na tvořivky pokaždé ohromně těšíme,“ říká ředitel zahrady Petr Šíla.

Vyrábět, zdobit a malovat se bude v sobotu i v neděli v čase 10:00 až 16:00 hodin. A na rozdíl od blížící se Strašidelné botanky se není třeba hlásit či kupovat vstupenky dopředu, nicméně akce platí do vyprodání zásob, takže o víkendu nezaváhejte.

Kromě víkendové akce se můžete těšit už v úterý 31. října na Mexický průvod do botanky a 3. listopadu na už zmiňovanou Strašidelnou botanku. Pozor, v těchto dvou dnech bude zahrada po většinu dne z důvodu příprav výjimečně zavřená a její brány se otevřou teprve odpoledne a v podvečer, podle konkrétní akce. Navíc od 1. do 26. listopadu se k výstavě Mexiko připojí také tematická skleníková výstava Día de los Muertos.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*