Winter Milada Run uzavře sportovní seriál závodů na jezeře Milada

  •  

V sobotu 9. prosince uzavře dlouhou závodní sezonu na jezeře Milada běžecký Winter Milada Run. V rámci závodu budou také vyhlášeni nejlepší sportovci celého letošního seriálu Milada Tour. Samotný zimní závod startuje v Chabařovicích a dospělé běžce čekají dvě trasy na 5 a 12 kilometrů v blízkém okolí jezera Milada. Dětské závody budou připraveny v délkách 500 m a 1 km. I letos pořadatelé připravují akci tematicky směrem k blížícím se Vánocům.

„Nebudou chybět Mikuláš s čertem, vánoční osvětlení, stromeček, koledy ani dárky místo klasických cen pro vítěze. Velkým lákadlem budou i masivní kovové medaile pro běžce v hlavních závodech. Připraveno bude tradičně bohaté občerstvení včetně oblíbeného svařáku. Moderování se ujme oblíbená dvojice Marek Vobr a David Cihlář. Aktuálně zbývá méně než polovina kapacity,“ říká za pořadatele Michal Neustupa s tím, že poslední místa na startu lze získat po registraci na webu seriálu www.miladatour.cz.

Sportovní seriál Milada Tour zná také termíny svých akcí na rok 2024. Už 17. ročník Cyklozávodu Milada 2024 odstartuje 4. května, 8. ročník Milada Run 2024 se koná 8. června a 7. ročník Winter Milada Run 2024 pak 14. prosince.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*