AGC obhájila nejvyšší hodnocení podniku podporujícího zdraví

  •  

Nejvyšší stupeň hodnocení v rámci soutěže Podnik podporující zdraví obhájil největší domácí výrobce plochého skla, teplická společnost AGC Flat Glass Czech. Certifikace, kterou firmě udělilo ministerstvo zdravotnictví, potvrdila vysokou úroveň péče o zdraví zaměstnanců. Auditoři ocenili, že firma o zdraví zaměstnanců a jejich zdravý životní styl pečuje komplexně a výrazně nad rámec zákonných povinností. Firma se zařadila mezi deset firem z celého Česka, které letos certifikaci 3. stupně získaly.

„Péče o zdraví našich zaměstnanců patří mezi naše klíčové a dlouhodobé priority. Důležité pro nás je, že součástí hodnocení byl komplexní pohled, tedy jak se firma stará nejen o zdraví zaměstnanců, ale také životní prostředí nebo region, ve kterém působí. Ve všech těchto oblastech dosahujeme pravidelně ta nejvyšší hodnocení,“ řekl Libor Sehnal, manažer lidských zdrojů skupiny AGC Flat Glass Czech v České republice.

AGC Flat Glass Czech se pravidelně umisťuje v hodnocení zaměstnavatelů na nejvyšších příčkách nejen v regionu, ale i v rámci celé České republiky. Například v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku Ústeckého kraje obsadila společnost 14 krát první a dvakrát druhé místo. V celostátní soutěži pak získala čtyřikrát první místo a v anketě Sodexo Zaměstnavatel desetiletí druhé místo.

AGC Flat Glass Czech je největší sklářskou firmou v Česku. V Teplicích vyrábí ploché sklo, které pak následně zpracovává v dalších závodech po celé České republice například na autoskla, izolační skla, protipožární skla, interiérové příčky, zrcadla, fasádní a dekorativní stěny a mnoho dalších. AGCH Flat Glass Czech je součástí japonské skupiny AGC.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*