Už podvanácté si namalujte anděla

  •  

Salesiánské středisko Štěpána Trochty v Teplicích spustilo 1. listopadu již 12. ročník výtvarné soutěže Namaluj svého anděla. Letošní téma zní Andělské poslání a soutěžící mohou své výtvory posílat do 19. ledna. „Letošní téma soutěže jsme spojili s vizí, které se chceme (nejen) v tomto školním roce více věnovat, a tím je vzdělání a kariéra. Snažili jsme se vymyslet téma, ve kterém účastníci budou moct znázornit, jaké poslání má podle nich anděl mít, a jaká profese této představě, podle nich, odpovídá. Většině z nás se dozajista na první dobrou vybaví spojení “strážný anděl”, ale my se ptáme: Je dohled a ochrana to jediné, co by měl anděl dělat?” přibližuje myšlenku letošního tématu manažerka střediska Pavlína Mašková.

Výtvarná soutěž probíhá ve 3 věkových kategoriích: předškolní děti, žáci 1. stupně ZŠ a ostatní (tedy žáci 2. stupně ZŠ, studenti i dospělí). Kromě obrázků ve formátu A4 či A3 je možné zaslat i výrobky z textilu, keramiky i jiných materiálů. Hotový výtvor je třeba doručit do 19. ledna 2024 na adresu organizátora soutěže: Salesiánské středisko Štěpána Trochty, Plynárenská 281, 415 01 Teplice. Obrázek či výrobek musí být z rubu řádně označen (jméno autora, škola, město, telefon, email). Účastníci se mohou přihlásit i samostatně, není třeba souhlas školy. Se všemi údaji bude nakládáno podle zásad GDPR. Účastí v soutěži souhlasí účastník se zveřejněním výherců (jméno, škola a město). Vítězové jednotlivých kategorií obdrží balíček výtvarných potřeb a malé překvapení.

„Velmi nás těší, že i po dvanácti letech se tato soutěž těší takové oblibě a účasti. Je pro nás sice obtížné, po takové době hledat nová témata, ale za všechna ta krásná díla, která nám v dalších měsících dorazí do schránky, rozhodně stojí za to v této soutěži pokračovat” dodává Mašková.

Více informací o činnosti salesiánů v Teplicích a soutěži je možné najít na www.salesianiteplice.cz. O projektu Živého domu se dočtete více na www.zivydumteplice.cz.

Pavlína Mašková, Salesiáni Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*