Teplice čekají úplně nové Vánoce

  •  

Vánoce v Teplicích budou lepší, větší, zábavnější a vlastně úplně jiné než doposud. Můžete se těšit na vylepšený program, prostředí i výzdobu. Vedení města slibuje, že Teplické Vánoce 2023 budou opravdu velkolepé.  Nově na Tepličany a návštěvníky města budou kulturně společenské akce čekat každý prosincový den až do Vánoc, obzvláště kouzelné budou adventní neděle.  Zásadní novinkou je také změna místa hlavního dějiště, které bude letos na kolonádě u domu kultury.

„Trhy zpestří živá zvířátka, betlém, ukázky řemesel, atrakce pro děti a především venkovní klužiště,“ vyjmenovává mluvčí města Adina Sedláková s tím, že vánoční atmosféru doplní nová výzdoba, která rozzáří město.

Teplické Vánoce budou oficiálně zahájeny 1. adventní neděli, tedy 3. prosince v 14:00 hodin tradiční Teplickou vánočkou. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu se uskuteční v 17:00 hodin na náměstí Svobody.  Provoz kluziště bude zahájen 1. prosince a otevřeno bude denně od 9: do 21: hodin a to až do 7. ledna na kolonádě u Domu kultury Teplice.

 

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*