V Teplicích hledají nové strážníky, město nabízí zajímavé benefity

  •  

Máte na to stát se strážníkem/strážnicí Městské policie Teplice? Tak zní heslo probíhající kampaně Městské Policie Teplice, která se do svých řad snaží nalákat nové členy. Strážníkem městské policie se může stát člověk starší 18 let, trestně i občansky bezúhonný s minimálně středoškolským vzděláním zakončeným maturitou. Uchazeč také musí mít tělesnou, duševní a zdravotní způsobilost.

Za zmínku také stojí nabízené benefity, které město novým strážníkům nabízí. Kromě možnosti kariérního růstu a sociální jistoty, jsou to placené přesčasy, noční/víkendové příplatky, čtvrtletní bonusy, možnost získání městského bytu, pět týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění až 500 korun měsíčně, příspěvek na kulturu, sport až 10 tisíc korun ročně, sto korun na směnu příspěvek na stravování, plat 30–33 tisíc korun podle započitatelné praxe, kvalitní preventivní lékařská péče, vlastní vybavená posilovna a věcné i finanční dary při životním a pracovním jubileu.

Pokud splňujete všechny předpoklady na strážníka či strážnici městské policie kontaktujte městskou policii na e-mailové adrese mestska_policie@teplice.cz nebo na čísle 417 510 500.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*