Připravte se na omezení provozu MHD

  •  

Z důvodu vysoké nemocnosti řidičů, která je v mnoha případech dlouhodobá, je společnost Arriva nucena omezit od 14. listopadu až do konce letošního roku provoz městské hromadné dopravy.

„Arriva má nyní vzhledem k velké nemocnosti řidičů a vzhledem k blížícímu se konci nedostatek řidičů. Stává se bohužel, že některé linky nevyjedou. Apeloval jsem na ně, ať to vyřeší, že nejhorší co může být je například neodjetý spoj v místě, kde cestující nemají alternativu a spoj nepřijede. Ale celkově nepředvídatelnost je pro cestující velkou komplikací a nepohodlím,“ vysvětluje náměstek primátora s působností MHD Tomáš Hadviga s tím, že Arriva přišla s lehkou úpravou jízdních řádů, které budou platné od 14. listopadu do konce roku, a kterou je schopna dodržet.

Připravte se na tak na tyto změny v provozu MHD: provoz linky 102 bude omezen na ranní a odpolední špičku pracovního dne, provoz linky 110 bude omezen pouze na pracovní dny, linka 109 nebude provozována, provoz linky 106 bude v pracovních dnech večer a o víkendech posílen, úsek Anger – Libušina, drobné úpravy jízdních řádů se dotknou linek 101, 103, 104, 105 a 110, ve dnech 27. až 29. prosince bude zaveden víkendový provoz. Nové jízdní řády budou také aktualizovány na zastávkách. Více informací naleznete na: https://www.arriva.cz/.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*