Vánoční Modlansko odstartuje první prosincový víkend

ilustr. obr.
  •  

Nezadržitelně se blíží nejkrásnější období roku, čas adventní a vánoční svátky. Jako každoročně pořádá spolek Přátelé Modlanska společně s Obcí Modlany v období adventu, ale i Vánoc, pro své občany a návštěvníky cyklus Vánoční Modlansko.

„Byli bychom potěšeni, kdybychom se setkali v kostele sv. Apolináře v Modlanech i s těmi, kteří se chtějí zastavit v předvánočním shonu a na chvíli zapřemýšlet nad podstatou adventu a oslav vánočních svátků. Srdečně vás zveme již v sobotu 2. prosince od 16:30h před obecní úřad na Slavnostní rozsvícení vánočního stromu Modlanska,“ říká modlanský místostarosta Petr Hubený a dodává: „Současně přijměte pozvání na I. adventní benefiční koncert v neděli 3. prosince od 16:00, ve kterém se představí česká stálice, zpěvák Petr Rezek. Zazní známé skladby, i ty se vzpomínkou na Haničku Zagorovou.“

Jak se stalo již tradicí v rámci Vánočního Modlanska se pomáhá potřebným. Letošní benefiční adventní a vánoční koncerty jsou na podporu Hospice sv. Štěpána v Litoměřicích a doporučené vstupné je 100 korun. Návštěvníci však mohou přispět i vyšší částkou.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*