Charitativní běh pro Jakuba s roztroušenou sklerózou se blíží

  •  

Už počtvrté pořádá Centrum pro roztroušenou sklerózu Nemocnice Teplice s Nadačním fondem Rehabcare, dobročinný Běh s čelovkou. Tento ročník se bude pomáhat 44 letému Jakubovi, který i navzdory tomu, že jej roztroušená skleróza hodně trápí, se stále snaží být aktivní. Přeje si co nejvíce času aktivně trávit se svými dvěma dětmi. A protože je vystudovaný pedagog, věnuje se své profesi a vyučuje na základní škole. K lepšímu zvládání jeho činností by mu moc pomohl přídavný pohon k vozíku, který mu můžeme díky Běhu s čelovkou společně pořídit. Akce se koná 2. prosince v 16:30 hodin u Šanovské mušle.

Běh s čelovkou není závod. Na trasu dlouhou 5 kilometrů nebo 600 metrů se může vydat opravdu každý, v jakémkoli věku i kondici. V cíli nebudou připraveny stupně vítězů, ale každý bude domů odcházet s krásným pocitem, že pomohl druhému člověku. Součástí bude pestrý doprovodný program, bohatá dobročinná tombola a občerstvení. Registrujte se zde.

Každý ročník tuto akci svou účastí podpoří stále více běžců, chodců, vozíčkářů, kočárků i pejsků. V loňském roce přišlo již více než 600 lidí, kteří pomohli 40 leté Ivě, trpící roztroušenou sklerózou. Na pořízení domácnosti ovládané hlasem se díky akci podařilo získat neuvěřitelných 128 006 korun.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*