Předvánoční Swap party

  •  

Oblečení, obuv, hračky, knihy, domácí dekorace, šperky a mnoho dalšího – to vše si budou moci návštěvníci najít na swapu 10. prosince. Návštěvníci předvánočního swapu nejenže mohou přinést své věci a vzít si to, co se jim líbí, ale také si mohou poslechnout přednášku. Organizátoři připravili nejen klasickou výměnu, ale také mnoho nového.

„Před Vánoci jsme se rozhodli pozvat místní řemeslníky, aby představili své výrobky. Budeme mít květiny bez chemie, microgreens, tvoření z látek, šperky a dokonce i švadlenu, která bude schopna opravit oblečení, a mistra, který se postará o opravy elektroniky,“ řekla organizátorka Michaela Klennerová.

Vstupné je 100 korun, děti do 12 let včetně zdarma. Každý návštěvník má možnost odnést si jednu velkou tašku věcí, za každou další tašku je příplatek 50 korun. Věci doneste už ve středu 6. prosince 17:00-19:00 nebo v pátek 8. prosince 9:00-11:00, a to přímo do sokolovny, Palackého 27, Teplice. Parkování je volně přístupné v areálu Sokolovny. Kvůli rekonstrukci potoka u Metelkova náměstí je příjezd možný pouze zezadu z Horské ulice.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*