Teplické Vánoce se rozjely, nabízejí akce až do Štědrého dne

  •  

Předvánoční atmosféru do města přinesly Teplické Vánoce. Ty odstartovaly první adventní víkend kromě jiného i rozsvěcením vánočního stromu. Slavnostnímu rozsvícené předcházela akce Teplická vánočka. Následovalo slovo primátora Jiřího Štábla a první náměstka primátora Hynka Hanzy.

„Chtěl bych vám popřát úžasné Vánoce v kruhu vašich nejbližších. Abyste do nového roku vstoupili s radostí a měli v novém roce to nejdůležitější, a to zdraví,” popřál teplický primátor Jiří Štábl. „Jsem rád, že vás dnes dorazilo tolik. Přeji vám, abyste měli co nejvíce důvodů k úsměvu, a především veselé Vánoce,” doplnil první náměstek primátora Hynek Hanza.

V 17:00 hodin následovalo společné odpočítávání, zpívání koledy a slavnostní rozsvícení stromu. Po celou dobu akce probíhal také stánkový prodej s občerstvením, jmelím, kožešinami, světýlky, slovenskými sýry a pečenými kaštany. Na kolonádě u Domu kultury byly mimo jiné ukázky řemesel, živá zvířata a atrakce pro děti. Tím však Teplické Vánoce 2023 teprve začínají, těšit se můžete na akce každý den až do Vánoc


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*