Skláři rozdali medaile. Symbolicky poděkovali zaměstnancům

  •  

Na konci roku tradičně předává teplická sklárna AGC Flat Glass svým zaměstnancům ze všech výrobních závodů a zaměstnancům dceřiných společností zlaté, stříbrné a pamětní medaile za jejich dlouhodobé působení ve firmě. Společnost se tak snaží ocenit zaměstnance, kteří se podílejí na jejím úspěchu. „Zaměstnanci dostávají medaile již od roku 1996, to znamená, že se z toho stává už opravdu mnohaletá tradice,“ řekl personální ředitel AGC Flat Glass Czech Libor Sehnal s tím, že medaile slouží jako symbolické poděkování za dlouholetou práci věrným zaměstnancům.

Letošní ceremoniál dnes proběhl již posedmadvacáté v hotelu Prince de Ligne a v Zahradním domě. Některou z medailí získalo sto devadesát jedna zaměstnanců. „Letos máme téměř dvě stě medailistů, což je číslo, které svědčí o tom, že máme věrné zaměstnance, kteří tu pracují i více než čtvrtstoletí. A firma jejich znalosti a loajalitu potřebuje,“ dodal Libor Sehnal.

Tradici předávání medailí zavedl tehdejší ředitel společnosti Štěpán Popovič. Stříbrná medaile je za pětadvacetiletou práci pro společnost. Zlatá pak je za třicet let a další ze stejného kovu se věrným zaměstnancům uděluje periodicky po pěti následných letech. Pamětní medaile uděluje společnost jako symbolické poděkování za dlouholetou práci.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*