Podle studentů je společnost AGC žádaným zaměstnavatelem

  •  

Společnost AGC je druhý nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty v kraji. Rozhodlo o tom více než pět set středoškoláků a vysokoškoláků a v ústeckém regionu, kteří hlasovali v prestižní soutěži Nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty v Ústeckém kraji. Soutěž pořádá Klub zaměstnavatelů. Hlasování studentů vysokých i středních škol se v letošním roce vrátilo po covidovém přerušení.

„Ocenění ze strany studentů je pro nás důležitou zpětnou vazbou, že spolupráce je nastavena dobře a do budoucna bude v oblasti náboru specialistů do výroby jednou z hlavních priorit,“ říká Kateřina Löwová z oddělení personální administrativy a náboru zaměstnanců společnosti AGC Flat Glass Czech.

AGC Flat Glass Czech podle Kateřiny Löwové aktivně a dlouhodobě spolupracuje s českými vysokými školami především technického zaměření. Nadstandardní spolupráce je nastavena zejména s TU Liberec, Katedra sklářských strojů a robotiky, VŠCHT Praha, Ústav skla a keramiky a dále Fakultou zdravotních studií a Fakultou strojního inženýrství při UJEP v Ústí nad Labem. Formy jsou různorodé a zahrnují především pořádání odborných exkurzí, umožnění vypracování diplomových prací, spolupráci na specifických technických projektech a pokračovaní úzké spolupráce mezi společností, vysokými školami a Střední školou AGC.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*