Modlanská hospoda opět přivítá štamgasty

  •  

Po neuvěřitelných 18 letech se otevírá Modlanská hospoda U Lípy. Své štamgasty a hosty přivítá v sobotu 16. prosince v 16:00 hodin. Po rozsáhlé rekonstrukci celého objektu začíná přecházet budova do praktického života a nabízet své vyžití. Kromě šenku se v budově nachází multifunkční sál, dětské centrum a klubovna pro spolky.

„Název vychází z původního názvu hospody U Lípy. Základním stavebním kamenem nové hospody je výčep s dominantním pultem, který návštěvníka vítá hned u vstupu. U výčepu nesmí chybět místo pro pivo na stojáka a samozřejmě na čepu pořádný ležák. V prvních dnech otevření mohou návštěvníci ochutnat Kozla, Černovar nebo Plzeň. Nedílnou součástí pravé hospody je i salonek, ten náš bude sloužit pro přátelská setkávání, besedy, ale i pro hráče biliardu či kulečníku,“ přibližuje místostarosta Modlan Petr Hubený.

Celou budovu si budou moci zájemci prohlédnout u příležitosti slavnostního otevření 19. ledna, kdy součástí bude i Den otevřených dveří. Do tohoto data budou prostory v budově, kromě hospody, nepřístupné.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*