Modlanským kostelem se rozezněly hity Karla Gotta

  •  

Kdo z nás by neměl právě Vánoce spojené s písněmi Karla Gotta. Adventní koncerty mají neopakovatelnou atmosféru a o tom se mohli přesvědčit i návštěvníci druhého adventního benefičního koncertu v modlanském kostele sv. Apolináře. Báječnou atmosféru skvělému publiku připravil Honza Mlčoch, věčný romantik, s nezapomenutelnými hity Karla Gotta. Přesto, že koncert byl v chladném kostele delší než obvykle, diváci si večer náramně užili a důkazem byl vždy dlouhotrvající potlesk a závěrečné standing ovation, čili potlesk ve stoje.

Hostem večera byla talentovaná Nela Třetinová. Závěrečný duet Srdce nehasnou, byl dokonalou tečkou za krásným adventním večerem. Druhá adventní neděle, tak jako tradičně patřila vzpomínce na našeho kamaráda a přítele, pana Františka Hrdličku

Součástí koncertu byl i křest nové knihy Modlansko v ozvěnách času, kterou společně s autorkou knihy Libuší Maxovou, starostou obce Lukášem Bartoněm, místostarostou obce Petrem Hubeným, pokřtil právě Honza Mlčoch a stal se tak kmotrem knihy. Nová publikace vydaná obcí Modlany k výročí jednotlivých částí Modlanska. Autorka provede čtenáře na cestě dávnou historií i současností regionu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*