Povedená halová sezóna MAGA

  •  

Letošní halová sezóna v atletice byla sice oficiálně pro náš premiérová, nicméně jako zkušení veteráni atletiky jsme ji využili naplno. Začali jsme na Strahově v krajském přeboru dorostu a žactva spolu s juniory. Celé přebory se nesly v duchu osobních rekordů a předních míst. O nejlepší výkony se postarali David Juhás, Tereza Hrušková, David Marvan a Světlana Maximovna Pleskach.

Naši nejstarší pokračovali v halové sezóně do Jablonce spolu s mladším žactvem. Nejstarší potvrdili svoji formu z přeborů, zatímco mladší získali první cenné zkušenosti pod střechou a zároveň první zápisy do svého atletického portfolia. Následovaly samotné krajské přebory mladšího žactva, kde se cinkalo medailemi hlavně v technických disciplínách. Na kouli vybojovaly stříbro a bronz K. Skořepová a N. Pavlíková. Na skoku dalekém bronz A. Bláhová.

Třešničkou na dortu byli krajské přebory a pohár přípravek na teplických stínadlech. Záplavou medailí a úžasnou atmosférou utvořenou našimi rodiči si naše koťata odnesla první krásné zážitky z atletiky. Medaili si odnesl téměř každý účastník, včetně bronzové štafety.

Petr Částek, MAGA Atletika Krupka


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*