Beethoven má nový vchod i recepci

Foto: Lázně Teplice v Čechách
  •  

Lázeňský dům Beethoven, který prošel stomilionovou investiční akcí je opět v provozu. „Vznikl majestátní vstup do domu s moderní vzdušnou bezbariérovou recepcí a prosvětleným lobby. Před rekonstrukcí se hosté v recepci utkávali se schody, nyní se chodí v jedné pochozí úrovni od parkoviště až k výtahu do pokojů,“ vysvětluje obchodní ředitelka teplických lázní Yveta Slišková s tím, že celý prostor foyer nyní propojuje světelná instalace z celosvětově uznávaného českého křišťálu. Oslnivě lesklé kapky ve svém tvaru spojují motiv léčivé vody a uklidňující hudby, nechávají se inspirovat v notách. Vodní noty tak jsou odrazem slov „Lázně Beethoven“.

Kompletní rekonstrukcí prošlo deset pokojů, částečnou pak pokojů sedmnáct. Nábytek byl vyměněn ve stovce pokojů.  „Termální komplex Beethoven pamatuje i husity, nyní však svým hostům zajišťuje komfort 21. století. Investice přinesla též na první pohled neviditelnou, přesto velmi poptávanou výbavu. Kompletní internetové pokrytí i modernizace TV a její nabídky si mimo jiné vyžádala natažení více než 50 km optických kabelů,“ popisuje obchodní ředitelka a dodává, že rekonstrukcí prošlo i respirium, kde vznikla relaxační zóna. Po vybudování Thermalia v roce 2018 jde o druhou největší investici v novodobé historii teplických lázní.


  •  

1 komentář u Beethoven má nový vchod i recepci

  1. Byli jsme v Bethovenu v únoru a bylo to krásné,příjemné jen jednu chybu na kráse pobyt měl .po použití toalety tekla voda snad 20 minut a dělala rámus .Ve dne to nevadí ale v noci celkem katastrofa

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*