Legendy FK Teplice s Pavlem Verbířem vyzvou skláře v kopané

  •  

Pavel Verbíř a další legendy nebo nedávní hráči FK Teplice vyzvou v sobotu 8. června dalších 11 týmů v tradičním turnaji v malé kopané AGC Cup. Ten se již po 24. koná na tréninkových hřištích prvoligového klubu. Letos se turnaje účastní týmy ze všech závodů skupiny AGC v České republice. Turnaj, který je součástí celodenní akce pro zaměstnance AGC a jejich rodiny, má výkop v 9:00 v areálu prvoligového klubu.

„Všichni naši kolegové se vždy na tento svátek nejen fotbalu těší. A nejen oni, ale i jejich rodiny. Celý sobotní den je totiž určen i rodinám zaměstnanců AGC. Jako tradičně i tento rok jsme na naši akci pozvali děti z blízkých dětských domovů. Určitě si sobotu s AGC a fotbalem opět všichni užijeme,“ řekl Libor Sehnal, personální ředitel AGC Flat Glass Czech.

Na tréninkové plochy FK Teplice vyběhne celkem 12 mužstev. Vedle legend FK Teplice, kteří obhajují vítězství z loňského roku, to budou týmy všech závodů AGC v Česku, tedy například samotné AGC Flat Glass Czech v Řetenicích, ale i AGC Automotive Czech v Chudeřicích, AGC Processing či závodů v Kryrech, Dubí nebo Oloví. Fotbalový turnaj je součástí soutěžního a zábavného dne pro děti zaměstnanců skupiny AGC. Mezi pozvanými budou tradičně také děti z dětských domovů, které firma podporuje. O program pro děti se po celý den bude starat Divadlo v Pytli Petra Stolaře a také pedagogové a studenti Střední školy AGC.

Turnaj pořádá skupina AGC pro své zaměstnance pravidelně. Výjimkou byly pouze roky 2020 a 2021, kdy se akce neuskutečnila kvůli pandemii COVID 19. Nejen díky těmto aktivitám firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího českého zaměstnavatele. Pravidelně se AGC Flat Glass Czech i její sesterská AGC Automotive Czech také umisťuje na předních místech soutěže Zaměstnavatel roku.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*