Malou Paříž s AGC rozezvučí šansony Petra Hapky a „gypsy“ jazz

  •  

Další ze seriálů hudebních odpolední v Teplicích s názvem Malá Paříž se uskuteční již tuto neděli 9. června od 15:00 hodin pod patronátem teplické sklárny AGC Flat Glass Czech. Hlavním tahákem v Altánu u Zahradního domu bude bezpochyby od 16:00 hodin hudební blok šansonů Petra Hapky, které zazní u příležitosti nedožitých 80. narozenin geniálního hudebního skladatele. Šansony zazpívají Martin Pošta, Nina Radnická a jako speciální host vystoupí také Ondřej Ruml. Na návštěvníky je přichystaný i další zajímavý program a to až do 20:00 hodin.

„Aktivity, kde se mohou lidé sejít a společně prožít příjemný zážitek, podporujeme v Teplicích vždy rádi. Šlo v minulosti například o podobná odpoledne v období Vánoc, ale i mnoho jiných akcí. Kultura – především ta kvalitní, do Teplic zkrátka patří,“ řekl Libor Sehnal, personální ředitel AGC Flat Glass Czech.

Nedělní odpolední program začne již v 15:00 vystoupením žáků Základní umělecké školy v Teplicích. Poté bude následovat program se šansony Petra Hapky od 16:00. Od 19:30 pak zahraje bratislavská gypsy kapela MegaJazz. A na závěr se návštěvníci mohou těšit na hudební projekt herce Radomíra Švece Biopop.

Společnost AGC Flat Glass Czech je součástí skupiny AGC, která je největším výrobcem plochého skla na světě. Nejen díky těmto aktivitám firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího českého zaměstnavatele. Pravidelně se AGC Flat Glass Czech i její sesterská AGC Automotive Czech také umisťuje na předních místech soutěže Zaměstnavatel roku.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*