Hledá se kandidát na další Cenu města

  •  

Až do konce srpna můžete zasílat své návrhy kandidátů na Cenu města Teplice 2023. Ocenění se uděluje za dílo nebo činnosti, které přispěly k šíření dobrého jména našeho města.

„Cenu města Teplice uděluje zastupitelstvo v oblastech technické vědy, přírodní vědy, lékařské vědy a farmacie, společenské vědy, architektura a urbanismus, výtvarné umění a design, hudba, literární činnost, žurnalistika a publicistika, dramatické umění, výchova a vzdělávání, sport, mezinárodní spolupráce města, zásluhy o svobodu a demokracii, mimořádný přínos městu a in memoriam,“ vyjmenovává mluvčí města Adina Sedláková s tím, že v září bude možnost následně udělovat hlas navrženým kandidátům prostřednictvím ankety na webu města.

Písemný návrh můžete podat osobně na podatelně Magistrátu města Teplice, případně zaslat poštou na adresu Magistrát města Teplice, odbor kultury a sportu, nám. Svobody 2/2, 415 95 Teplice, e-mailem na adresu posta@teplice.cz či datovou schránkou: nmrb49w. Držitelem poslední, tedy zatím třetí Ceny města Teplice, se stala primářka neurologie Marta Vachová.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*