Teplická spisovatelka slaví úspěch s druhou knihou

  •  

Lucie Jehličková, místní spisovatelka z Teplic, právě vydala svou druhou knihu, která se stává dalším lákadlem pro milovníky historických románů. Po úspěchu své debutové knihy Kapitánova čest, která spatřila světlo světa v roce 2023, se nyní čtenářům představuje s novinkou nazvanou Falešná lady.

Obě knihy, zasazené do prostředí viktoriánské Anglie, nabízí čtenářkám poutavé příběhy plné romantiky, napětí a propracovaných historických detailů. Spisovatelka, která se od mládí zajímá o historii a literaturu, dokázala ve svých dílech důvěryhodně zachytit atmosféru této doby.

Falešná lady pokračuje ve stejném duchu jako autorčina prvotina a přináší další napínavý příběh, tentokrát s novými postavami a zápletkami, které zaujmou čtenáře již od prvních stránek. Autorka se opět zaměřuje na silné ženské hrdinky, které se v průběhu příběhu musejí vyrovnávat s nečekanými překážkami a intrikami, a zároveň odhalovat hlubší pravdy o sobě samých i o světě kolem nich.

„Psaní historických románů pro mě není jen koníčkem, ale i způsobem, jak se přenést do jiného času a místa. Zároveň mě baví psát příběhy silných žen, které se musely postavit nepřízni osudu,“ říká spisovatelka o své tvorbě. Zároveň plánuje i další literární projekty, které opět zavedou čtenáře do minulosti. „Ráda bych napsala historický román odehrávající se v našem regionu.“ Obě autorčiny knihy jsou dostupné v místních knihkupectvích i jako e-knihy.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*