Poslední prázdninový víkend ve znamení modlanských slavností

ilustr. obr.
  •  

Už o nadcházejícím víkendu se konají tradiční Slavnosti obcí Modlanska 2024. Je připravený bohatý program, stejně tak i občerstvení. Úvod slavností je naplánován na jedenáctou hodinu a patří tradičně dětem. Ty si vezmou pod svá křídla Jirka s Martinem se spoustou soutěží a písniček. Od 12:30 se na děti bude těšit Lucka z Kouzelné školky, která po představení zůstane a s dětmi se ráda vyfotí. Svůj čas v 13:15 dostanou děti z MŠ Modlanská rolnička.

Slavnostní zahájení slavností, které obstará starosta obce Lukáš Dan Bartoň za tónů fanfár, proběhne v 13:30. Na základě získané Bílé stuhy, kterou obec obdržela v rámci soutěže Vesnice roku 2024, budou předány Pamětní listy spolkům, které pracují s mládeží a právě jim patří obrovské poděkování za jejich činnosti.

Úderem čtrnácté hodiny to všechno vypukne! Nejprve vystoupí Honza Nedvěd ml. se svou ženou Hankou. Zazní ty největší hity jako Růže z papíru, Stánky, Na kameni kámen, Kohout a řada dalších pecek. V 16:00 hodin se mohou těšit příznivci kultovní kapely Modern Talking v podání jediného českého revivalu. V 18:00 hodin proběhne rockový nářez v podání AC/DC Tribute, kteří si při vystoupeních plní svůj sen hrát tuto skvělou hudbu, která přináší nostalgii a radost.

Ve 20:00 hodin se návštěvníci mohou těšit na krotitele zábavy Hrací skříň Praha, která se představí v opravdové show, doplněnou scénickými prvky, efekty a s mnoha kostýmy. Závěrečné finále, které zakončí letošní slavnosti, bude tradiční ohňostroj.

Chybět nebude bohaté občerstvení. O mlsné jazýčky se postará Petr Strouhal ze Šanovské kovárny, který připravil se svým týmem širokou nabídku dobrých piv, ale i specialit na grilu. Káva a zmrzlina z Oliverovy kavárny, hospůdka Baníček s nabídkou piva Svijany a klobás na grilu. Staročeský trdelník nemůže chybět, stejně tak chutné langoše od Silvy. Míra Dvořáček s nabídkou super burgerů, ale i míchaných nápojů. Oblíbené bramborové spirály doplní i nabídka bramboráčků.

V odpoledních hodinách budou pro děti připravené atrakce v podobě vláčku, kolotoče a nafukovacích atrakcí, či malování na obličej. Prohlídku obcí Modlanska můžete uskutečnit od čtrnácté hodiny, projížďkou mašinkou Humboldt, která bude v intervalech jezdit až do 17:00 hodin.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*