AGC i letos obdaruje handicapované děti

  •  

Teplická společnost AGC Flat Glass Czech letos v adventním čase věnuje 200.000 Kč na pomoc dětem s postižením. Sto tisíc korun získá občanské sdružení Arkadie Teplice, které již čtvrt století pečuje o děti s tělesným nebo mentálním postižením.

Peníze použije na vybudování dětského stacionáře. Po 50.000 korun pak získají Jan Jindra a Filip Novák na pořízení na zajištění potřebné péče a pořízení kompenzačních pomůcek, které nehradí pojišťovny.

Finanční dary předá ředitel AGC Flat Glass Czech Pavel Šedlbauer na Vánočním koncertu, který se uskuteční v úterý 17. 12. v Teplicích. „Obdarování dětí, které potřebují naši pozornost a péči, se na našem Vánočním koncertu stalo už tradicí. Je to jedna z aktivit, která demonstruje jednu z hlavních hodnot skupiny AGC, a tou je společenská odpovědnost. Teplice a naše sklárna k sobě patří už více než sto let. Bez obyvatel tohoto města by nebylo úspěchu naší firmy. Snažíme se, abychom k dobrému životu v našem městě přispívali i my. Třeba tím, že ulehčíme život některým z těch, kteří nemají na růžích ustláno,“ řekl manažer lidských zdrojů AGC Flat Glass Czech Libor Sehnal.

Největší výrobce plochého skla ve střední a východní Evropě bude v předvánočním čase také rozdávat zlaté, stříbrné a pamětní medaile svým dlouholetým zaměstnancům. Tako akce, která se v AGC Flat Glass Czech také počítá k tradičním, se uskuteční 18. 12. od 12 hodin v budově Regionálního muzea v Teplicích.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*