FOTO: Arkadie přivezla medaile z Krkonoš

  •  

V pátek se vrátilo družstvo sportovního klubu Arkadie Teplice ze závodů v běžeckém lyžování Hnutí speciálních olympiád České republiky, které se již tradičně uskutečnilo v Horní Malé Úpě v Krkonoších v polovině ledna.Přes dvě stovky účastníků se sjely do tohoto lyžařského střediska, aby se utkaly o co nejlepší umístění v běžeckém a sjezdovém lyžování a v jízdě na snowboardu. Za sportovní klub Arkadie Teplice se zúčastnili sportovci běžeckého lyžování.

V průběhu her se sportovci zapojili do projektu University Palackého z Olomouce Zdravý sportovec, zabývajícího se vlivem životního stylu, zejména pak pravidelného pohybu na zdravotní stav populace. Tři ze Arkadie – Adéla, Ondra, Láďa- byli vybráni na podrobné vyšetření sportovní připravenosti. Testery a předepsané pohybové aktivity ukázaly, že jsou v dobré fyzické kondici a umístili se na předních místech v těchto testech.

Jana Brežná

Arkadie v Krkonoších Arkadie v Krkonoších (1) Arkadie v Krkonoších (2) Arkadie v Krkonoších (3) Arkadie v Krkonoších (4) Arkadie v Krkonoších (5)


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*