VIDEO: Tepličtí kriminalisté zadržují dealery drog

  •  

Již v pondělí, 19. ledna, byli obviněni dva dealeři, kteří prodávali pervitin v Dubí. Kriminalistům z teplického Toxi týmu se však podařil i další pěkný úlovek velké ryby, do vazební věznice poslali 41 letého cizince z bývalé členské země Sovětského svazu.

Minulý týden muže podezřelého z prodeje drog zadrželi policisté ze zásahové jednotky přímo v osobním autě, ve kterém projížděl Bílinou. Je důvodně podezřelý, že v posledním roce zásoboval pervitinem osoby z řad narkomanů i další dealery, kteří drogy dále prodávali. Kriminalisté zadokumentovali stovky případů, kdy pervitin na Teplicku prodával, celkem za více jak rok prodal množství drog, které má na černém trhu hodnotu téměř půl milionu korun. Dalších deset gramů pervitinu u něj kriminalisté zajistili v době zadržení.

Muž byl obviněn z trestných činů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a také maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Už dva roky totiž pobývá na území České republiky, ačkoliv byl v roce 2013 pravomocně odsouzen k trestu vyhoštění z území naší republiky a to po dobu tří let. Na soud bude obviněný čekat ve vazební věznici, v případě odsouzení mu hrozí až deset let za mřížemi.

Ve vozidle zadržela zásahová jednotka i dalšího 40letého dealera, kterého obviněný zásoboval pervitinem, jeho trestnou činnost prověřují kolegové z chomutovské kriminálky.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*