FOTO: Tepličtí fotbalisté se na Kypru střetli s ruským týmem Ural Sverdlovská

  •  

Tepličtí fotbalisté mají za sebou první prověrku na soustředění na Kypru, v Agia Napě, 31. ledna, nastoupila proti třináctému celku ruské nejvyšší soutěže Uralu Sverdlovská oblast. Tento tým z Jekatěrinburgu dnes nastoupil rovnou ke dvěma zápasům, dopoledne nastoupila „béčková“ sestava Uralu proti litevskému Kruoja Pakruojis a remizovala 3:3.

Odpoledne proti Teplicím však stála prvotřídní jedenáctka vyladěná na ligu, na hřišti se objevila tahle základní sestava: Zabolotny – Khozin, Fontanello, Ottesen, Dantsev – Yemelyanov – Yerokhin, Acevedo, Manucharyan, Podberyozkin – Smolov.

Ural disponuje výborným týmem, pokud se podíváte na jednotlivé hráče podrobně, tak v brance je Zabolotny, který je bývalým reprezentantem Ruska do jednadvaceti let. V obraně hraje argentinský legionář Fontanello nebo dlouholetý islandský reprezentant Ottesen, v záloze další bývalí ruští reprezentanti do jednadvaceti let Poberyozkin a Yemelyanov, chillský reprezentant Acevedo či arménský reprezentant Manucharyan.

V útoku pak řádí Fyodor Smolov, který má zkušenosti z dospělé ruské reprezentace a z jednadvacítky má navíc výbornou bilanci 27 startů a 14 branek, při svých předchozích angažmá prošel hostováními ve Feyenoordu nebo Anzi Machačkala. Právě tenhle vytáhlý útočník vstřelil Teplicím dvě branky a postaral se o remízový stav 2:2, který však při průběhu utkání byl spíše nezaslouženým, jelikož žlutomodří byli na hřišti lepším týmem s větším počtem šancí.

Nyní se čekání na další zápas podstatně zkrátí, už v úterý totiž tepličtí nastoupí proti estonskému celku Nomme Kalju, v sobotu pak zakončí soustředění zápasem proti rumunskému celku Concordia Chiajna.

Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (9) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (1) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (2) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (3) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (4) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (5) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (6) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (7) Fotlba Kypr Foto Martin Kovařík (8)


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*