Tepličtí fotbalisté uhráli s pražskou Slávií remízu 2:2

  •  

Bez vykartovaného Jana Kroba a také bez nemocného vedoucího mužstva Pavla Verbíře, který ulehl s horečkami, přijeli tepličtí 28. února k druhému jarnímu zápasu na hřiště Slavie. Naopak do sestavy se vrátil Franci Litsingi.

Do prvního poločasu vstoupili lépe tepličtí, už v páté minutě se prezentoval pěknou střelou z dálky Potočný, ale ta ještě mířila mimo tři tyče. Okamžiky tohoto hráče však teprve měly přijít, ve dvanácté minutě Potočný napřáhl opět a jeho dělovka zapadla krásně do růžku branky. Pak musel zakročit proti Škodovi Tomáš Grigar, ale i přesto se domácím povedlo vyrovnat, Škoda se prosadil hlavou. Jenže proti vyrovnanému stavu byl opět Roman Potočný, naskočil si na centr Štěpána Vachouška ve 23. minutě skóroval podruhé. Sešívaní se poté znovu snažili o vyrovnání, ale proti byl pozorný Grigar.

Ve druhé půli byla Slavia rychle dvakrát blízko vyrovnání, nejprve zachránil Teplice neuvěřitelným zákrokem Grigar a posléze otřásl Zmrhal tyčkou. Za další chvilku ztečoval Lüftner míč na břevno. Další břevno trefil v 55. minutě Škoda, jenže od břevna putoval míč do Tomáše Grigara a od něj za čáru, opět tak bylo srovnáno. Slavia i nadále měla více ze hry a teplické nepouštěla z vlastní poloviny, ale žlutomodří drželi nerozhodný stav, nakonec ho udrželi až do závěrečného hvizdu a vybojovali tak na Slavii bod.

Slavia Praha – Teplice 2:2 (1:2)
Branky:
19. a 55. Škoda – 12. a 23. Potočný.
ŽK: 14. Latka, 64. Vukadinovič – 30. Potočný, 38. Ljevakovič, 42. Jablonský, 50. Matula, 63. Hora.
Rozhodčí: Zelinka – Peřina, Hock.
Diváci: 6221.
Sestavy:
Slavia:
Hrubeš – Mikula, Latka, Bílek, Tamas – Hrubý, Deli – Vukadinovič (70. Prošek), Piták (79. Červenka), Zmrhal – Škoda
Teplice: Grigar – Hora, Lüftner, Jablonský, Matula – Ljevakovič – Litsingi (79. Takács), Vachoušek, Vůch, Nivaldo (65. Vondrášek) – Potočný (90. Salami).


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*