Do Jazz klubu přijede Ivan Hlas i Jiří Schmitzer

S Ivanem Hlasem vystoupí i Olin Nejezchleba. Zdroj: www.ivanhlas.cz
  •  

Čtenáře bychom rádi pozvali hned na dvojici zajímavých koncertů do teplického Jazz klubu. Už 20. března tu od 20.00 hodin vystoupí česká legenda Ivan Hlas s kapelou. Komorní sestava funguje kolem písničkáře Ivana Hlase už nějaký čas.

V nádherných aranžmá, zdobených virtuózní hrou na akustické nástroje, nejlépe vyniknou Hlasovy písně, založené na vyváženosti hudby a poezii textů. Hudebníci nejsou na naší scéně žádnými nováčky, jejich radost z přímo předané muziky je pověstná.

Kořeny ovlivňující hudbu tria jdou od hospodského blues, městských balad přes rokenrol až po melodické názvuky různých etnik. Je to hudba v dobrém slova smyslu lidová.

V triu Ivana Hlase doprovázejí kytarista Norbi Kovács a violoncellista Jaroslav Olin Nejezchleba, který je známý i ze svého působení v kapele Etc. Vladimíra Mišíka. Vstupné je 190 korun. To 28. března přijede jiná svérázná osobnost, Jiří Schmitzer.

Těšit se můžete na koncert známého herce se spoustou vtipných, ironických i sarkastických písniček. Dr- žitel Českého lva se doprovází sám na dvanáctistrunnou kytaru. Začátek je naplánován na 20:00 hodin a vstupné je 190 korun.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*