V ulici Jana Koziny byla zahájena rekonstrukce vodovodu

  •  

Severočeská vodárenská společnost zahajuje v Teplicích další plánovanou investiční akci roku 2015 – rekonstrukci poruchového vodovodu v ulici Jana Koziny. Je to jedna ze staveb z oblasti obnovy majetku pro okres Teplice, kde je pro rok 2015 naplánováno celkem 23 staveb za 157 milionů korun.

Stavba byla zahájena předáním staveniště 21. dubna. Vlastní stavební práce byly zahájeny v těchto dnech a mají být dokončeny do 30. června.

Stávající vodovod v ulici Jana Koziny v Teplicích – Trnovanech je tvořen úseky z litiny vnitřního průměru 80 a 100 mm. Vzhledem ke špatnému technickému stavu bude v rámci investiční vyměněn.

Pro rekonstrukci se použije potrubí z tvárné litiny o vnitřním průměru 100 mm v  délce 181 metrů. Propoje se stávajícími okolními řady do ulice Generála Svobody, Nedbalovy a za panelovým domem č. 1447 budou provedeny v celkové délce 36 metrů. Součástí stavby je přepojení stávajících šesti domovních vodovodních přípojek. Stavba bude realizována v původní trase, v otevřeném paženém výkopu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*