Sobota bude patřit AGC Cupu, představí se i fotbalové legendy

AGC Cup. Foto: Luboš Hostek
  •  

Teplický fotbalový stadion Na stínadlech se o víkendu opět stane místem konání tradičního turnaje v malé kopané AGC Cup. Jako obvykle si své fotbalové schopnosti změří zaměstnanci a příznivci společnosti AGC Flat Glass Czech. Nebudou ale chybět ani teplické fotbalové legendy pod vedením Pavla Verbíře. Akce se koná v sobotu 13. června od 9:00.

„Na AGC Cup se vždycky těšíme. Bereme to jako příležitost setkat se zaměstnanci, pobavit se, ale zároveň ukázat Tepličanům, že fotbal k naší sklárně neodmyslitelně patří. V sedmnáctém ročníku turnaje si zahraje 12 mužstev ze všech závodů a společností skupiny AGC v České republice. Hraje se ve složení 5 hráčů plus brankář,“ přiblížil turnaj Libor Sehnal, personální ředitel AGC Flat Glass Czech.

Součástí turnaje je soutěžní dětský den pro děti zaměstnanců. Mezi pozvanými hosty budou již tradičně děti z dětských domovů. Je a i děti sklářů bude bavit Divadlo v Pytli Petra Stolaře, jednotka dobrovolných hasičů AGC Flat Glass Czech a další.

Fotbalový turnaj AGC Cup patří mezi aktivity, které AGC Flat Glass Czech pro své zaměstnance pravidelně připravuje. Nejen díky nim firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího Českého zaměstnavatele. Na konci května firma získala ocenění „Zaměstnavatel Ústeckého kraje„ a mimo to společně se sesterskou společností AGC Automotive Czech byla vyhlášena jako „Nejžádanější zaměstnavatel regionu„.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*