Policisté na Teplicku vyšetřují krádeže

  •  

Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 30 letému muži, který navštívil jeden z bílinských obchodů. Uvnitř vzal z prodejního regálu antiperspirant ve spreji a celý ho na sebe „vystříkal“. Prázdný obal pak vrátil na pult, následně v jiném oddělení odcizil dvě balení tužkových baterií, které si schoval do kapsy a aniž by za zboží zaplatil, prošel pokladní zónou. Neunikl ale pozornosti zaměstnance, který přivolal policisty. Ti následně muži, který už byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzen, sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v krajním případě hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

 

Dalšího zloděje nenechala klidným teplická trafika, odnesl si cigarety, peníze, losy a další věci v hodnotě téměř 15 tisíc korun. Před čtvrtou hodinou ranní zloděj násilím překonal vstupní dveře do provozovny a věci odcizil. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.

Další nenechavec si z oploceného areálu v Teplicích odnesl sedm hliníkových disků. Pachatel vnikl na pozemek a odcizil dva odložené disky, dalších pět ukradl z uzamčené plechové boudy. Škoda byla vyčíslena na 21 tisíc korun, v případě dopadení hrozí pachateli trestní stíhání pro přečin krádeže.

Policisté také  pátrají po neznámém pachateli, který z budovy restaurace v Teplicích odcizil bezpečnostní kameru. Zástupce poškozené společnosti vyčíslil škodu na téměř sedm tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za jehož spáchání hrozí pachateli až dvouleté vězení.
Daniel Vítek

  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*