Jazykovka praská ve švech!

ilustr. obr.
  •  

Jazykové školy v těchto dnech těší zvýšený zájem posluchačů. Posluchači se zapisují do svých oblíbených kurzů. Navštívili jsme jazykovou školu Lingua Centrum v Teplicích, kde jsme se ptali vedoucí pobočky Mgr. Simony Illuminati, čím si tento mimořádný zájem vysvětluje.

Je zájem posluchačů o vaše kurzy stejný jako v loňském roce?

Každým rokem se obsazenost kurzů zvyšuje! Zejména nás těší, že se k nám studenti stále vracejí. Velký nárůst zájmu je také patrný v poptávce po individuální výuce. Rovněž se zvyšuje obsazenost kurzů češtiny pro cizince. Na začátku září zahajujeme výuku pro nově příchozí zájemce a také otevíráme navazující kurzy češtiny pro stávající studenty. V loňském roce výuku absolvovalo 106 studentů z 26 zemí celého světa.

Čím si to vysvětlujete?

V první řadě kvalitou a pružnou reakcí na potřeby našich studentů. U nás tradičně vyučují kvalifikovaní a kvalitní lektoři. Dále, v letošním roce nabízíme opět největší počet kurzů začínajících v 16,15 a 18,00 hodin. Stále více žádané jsou další světové  jazyky, jako je němčina, francouzština či ruština. Navíc Lingua Centrum je autorizované centrum Cambridge English a posluchači dobře vědí, že v přípravných kurzech na zkoušky FCE, CAE a jiné, vyučují přímo zkušební komisaři.

Jak víte, že jsou vaši lektoři kvalitní?

Potvrzují nám to naši posluchači. Více než 60 % nových klientů k nám přichází na základě osobního doporučení svých příbuzných, přátel a známých! Navíc, jako jediná škola, garantujeme hodiny na zkoušku.

Jak se mohu do kurzu přihlásit a kdy vlastně zahajujete?

Přihlásit se můžete na www.lingua-centrum.cz, telefonicky na 777 107 877 nebo osobně v kanceláři školy Kapelní 1. Začínáme v týdnu od 21. září.

Slova paní Illuminati nám potvrzuje i posluchačka paní Jitka P. když říká: „Jsem zde na doporučení kamarádky, která mezinárodní zkoušku First Certicate složila letos v červnu. Doufám, že se to příští rok podaří i mně.“ Paní Marianna S. z Ruska se právě zapisuje do nového kurzu češtiny pro cizince a říká: „Slyšela jsem o těchto kurzech od svých známých, kteří školu již navštěvovali a byli velmi spokojeni nejen s výukou, ale také s přístupem lektorů a ochotou pomoci při začleňování do života ve vaší krásné zemi.“ Slečna Gábina O. si pochvaluje také vstřícnost školy: „Maturuji až v polovině září, přesto už nyní vím, že budu moci nastoupit do Jednoletého pomaturitního studia angličtiny. A kdybych byla přece jen přijata na vysokou, Lingua mi dokonce vrátí zaplacenou zálohu v plné výši.“

www.lingua-centrum.cz tel.: 777 107 877

Redakce


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*