FOTO: Střídání stráží na dvoře úpořinských chráněných dílen

Ke společné fotografii se nepodařilo všechny z diskutujících kroužků dostat. Foto: Josef Hon
  •  

Sociální automobil je nejprestižnějším projektem agentury Kompakt spol. s r.o. Výhody tohoto projektu využívá už 6 let také Arkadie. Projekt je postaven na jednoduché, ale velmi závažné myšlence: za spoluúčasti firem, společností či obcí zajišťuje agentura zdokonalení, ale také obnovu vozového parku v zařízeních poskytujících péči lidem se zdravotním postižením.

A právě na obnovu vozu v případě Arkadie v těchto dnech došlo. Vozu, zapůjčenému Arkadii agenturou Kompakt před šesti léty, skončila nejlepší léta, ale neskončil zájem pracovníků agentury o vozový park Arkadie. Na začátku čtvrtečního odpoledne přijela do dvora zbrusu nová Dacia Dokker, o tři hodiny později odjíždí do „automobilového důchodu“ Renault Kangoo.

Oba vozy jsou pestře zbarveny několika desítkami reklam firem a obcí, které je činí nápadnými při pohybu po regionu. Většina firem, které svou reklamou na voze pomohly jeho leasing financovat, má na slavnostním předání svého zástupce.

Nejprve pár slov zástupce agentury Rudolfa Adama, ten předává slovo mediálně nesporně nejznámějšímu z hostů, primátoru Teplic Jaroslavu Kuberovi (na voze nechybí ani logo Statutárního města Teplic) a potom už následuje předání klíčku a dokladů od vozu ředitelce Arkadie, Lence Machaloušové.

Vše důležité je odbyto a teď je čas na společné foto, příjemné občerstvení připravené klienty rehabilitačních dílen, ale také na prohlídku chráněných dílen, kterým bude nový vůz sloužit. Příjemné odpoledne jen podtrhlo pozitivitu celého projektu. Díky agentuře, díky zadavatelům reklamy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Josef Hon

  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*